7 t/m 10 jaar

Vorige Artikel 9 van 16 Volgende

Het gevaarlijke Robo virus SPEUR-ESCAPE

€ 15,50 (inclusief btw)

Professor Caspar en professor Trul werken samen in een groot robo-centrum waar ze robots maken en programmeren. Samen hebben ze een robot gemaakt die de meest gevaarlijke bommen kan uitschakelen. Ze hebben deze robot de naam Bom-bot gegeven. Professor Caspar komt erachter dat professor Trul er vandoor is gegaan en Bom-bot heeft meegenomen om hem te gebruiken een zeer gevaarlijk virus te verspreiden. Dit virus zit vast aan een bom en professor Caspar roept jullie hulp in. Door alle aanwijzingen en raadsels op te lossen vinden jullie de weg naar de bom. Maar gaat het  jullie ook lukken om de bom uit te schakelen.............de tijd dringt!

Leeftijd: Deze speur-escape is geschikt voor kinderen van 7 t/m 10 jaar.

Duur speurtocht: Je kunt voor deze speurtocht 1 tot 1.5 uur aanhouden, gebaseerd op een route van 3 tot 3.5 km wat een haalbare afstand is voor deze leeftijd.

Duur escape room: De kinderen hebben 30 minuten de tijd om uit de escape room te ontsnappen.

Aantal kinderen: Om ervoor te zorgen dat alle kinderen betrokken blijven adviseren wij deze speur-escape met maximaal 10 kinderen te spelen.

 Na bestelling binnen 24 uur in je mailbox, Je print alles zelf uit.


Wat is een speur-escape en hoe gaat het in zijn werk?

Een Speur-Escape is een speurtocht die begint of eindigt in een escape room. In dit geval beginnen de kinderen met de speurtocht. Ze gaan op pad om raadsels en puzzels op te lossen en eindigen uiteindelijk in de kamer waar de bom ligt (escape room) en kunnen deze alléén verlaten als ze de bom uitgeschakeld hebben. Voor de speurtocht moet een route uitgezet worden waarlangs de pijlen en puzzelkaarten opgehangen worden. Voor de escape room heb je één kamer/ruimte nodig.


Inhoud:

  • Een duidelijk draaiboek
  • Uitnodigingen
  • Pijlen om de route uit te zetten
  • Alle benodigdheden voor de speurtocht
  • Alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

  • Kleurenprinter
  • 3 cijferig (bagage)slotje, bijvoorbeeld te koop bij Action of op onze website. Je kunt er ook voor kiezen één van de papieren sloten uit te printen en te gebruiken. Klik hier om de sloten gratis te downloaden
  • Schaar, hobbymesje en een aantal pennen
  • Plakband, wasknijpers of punaises om de opdrachtkaarten en pijlen op te hangen
  • Een traktatie 

Voorbereidingstijd:

Alle onderdelen voor deze speur-escape kun je zelf uitprinten en uitknippen. Voor de speurtocht moet een route uitgezet worden waarlangs de pijlen en opdrachtkaarten opgehangen worden. Er moet een kamer/ruimte klaargemaakt worden waar de kinderen de escape room kunnen spelen. Buiten het uitzetten van de route en het klaar maken van de escape room verwachten wij dat je (inclusief printen en uitknippen) niet meer dan 4 uur voorbereidingstijd nodig hebt. Wij raden je aan het draaiboek aandachtig te lezen, hierin staan de voorbereidingen duidelijk beschreven.

Verzenden:

Na het afronden ontvang je de bestelling binnen 24 uur in je mailbox. Check bij het invullen van je gegevens dat je e-mail adres juist is vermeld. 

© 2018 - 2023 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel