7 t/m 10 jaar

Artikel 2 van 28

Het grote avontuur

€ 13,50 € 10,00 (inclusief btw)

Verzenden:

Na het afronden van je bestelling ontvang je alle benodigdheden binnen 24 uur in je mailbox, je kunt daarna alles zelf uitprinten. 


Verhaal: 

Jullie zijn op vakantie in vakantiepark 'Het grote avontuur'. Het vakantiepark wordt al een tijdje gesaboteerd en de directeur van het park ontvangt dreigbrieven. Hij is gevlucht en om jullie veilig te houden heeft hij jullie opgesloten in jullie vakantiehuisje maar O NEE.......nu is de saboteur onderweg naar jullie huisje! Er zit maar één ding op en dat is ontsnappen. Gaat het jullie lukken de zeven cijfers van het codeslot te vinden dat aan de deur hangt?

Hoe gaat het in zijn werk:

Om te kunnen ontsnappen gaan de spelers in deze escape room op zoek naar de 7 cijfers van het codeslot dat aan de deur hangt. Dit doen ze door 7 puzzels op te lossen. Iedere puzzel geeft één cijfer van de code.

De ruimte waar de escape room wordt gespeeld:

Je kunt ervoor kiezen verschillende kamers in je huis te gebruiken en in iedere kamer één of meerdere puzzels te plaatsen of je kiest ervoor één kamer te gebruiken. Het beste is dan een grote ruimte te kiezen (zoals de woonkamer of grotere slaapkamer), waar de spelers goed kunnen bewegen en meerdere verstopplekken zijn.

Leeftijd en aantal spelers:

Dit spel is geschikt voor kinderen van 7 t/m 10 jaar, de moeilijkheidsgraad kun je zelf aanpassen.  Je speelt het spel met 1-4 spelers. Dit is van ons uit slechts een advies zodat alle kinderen betrokken blijven in het spel. Wil je het spel spelen met meer spelers deel dan de groep op in kleinere groepjes, speel het spel na elkaar of maak meerdere gelijkwaardige escape rooms. Maak er eventueel een leuke battle van; kijk welke groep als eerste kan ontsnappen. 

Duur spel:

Afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de groep hebben de spelers ongeveer 45 tot 60 minuten nodig om te ontsnappen uit het vakantiehuisje.

Begeleiding:

We raden je aan het spel te spelen met één begeleider (per groepje). De begeleider kan de spelers een hint geven als ze niet verder komen in het spel.

Voorbereidingstijd:

Het spelmateriaal voor deze escape room kun je zelf uitprinten en uitknippen. We verwachten dat je niet meer dan 1.5 uur voorbereidingstijd nodig hebt. 


Inhoud:

  • Een duidelijk draaiboek
  • Uitnodigingen
  • Alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

  • Kleurenprinter
  • Schaar en lijm
  • Stift of pen
  • Timer of eierwekker
© 2018 - 2024 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel