8 t/m 11 jaar

Vorige Artikel 6 van 6 Volgende

Het mysterie van Botteldorp SPEUR-ESCAPE

€ 32,45 (inclusief btw)

De politie van Botteldorp staat voor een groot mysterie. In het rustige dorpje gebeuren vreemde dingen. Zo is de kampioensbeker van FC de Goalmakers gestolen, de diamanten van mevrouw Flamant zijn verdwenen, de kippen van boer Knol leggen geen eieren meer, of iemand heeft ze meegenomen en de voordeur van Dokter Groen is roze geschilderd.

Politieagent Wout Kop zit met de handen in het haar. Hij wil deze zaak natuurlijk tot op de bodem uitzoeken. Hij wil weten wie de dader is én waar de verdwenen spullen zijn.

Helpen jullie mee dit mysterie oplossen? Wout Kop vraagt jullie eerst een kijkje te nemen in een leegstaand huis in Botteldorp..........


Leeftijd: Deze speur-escape is geschikt voor kinderen van 8 t/m 11 jaar.

Duur speurtocht: je kunt voor deze speurtocht 1 tot 1.5 uur aanhouden, gebaseerd op een route van 3 tot 3.5 km wat een haalbare afstand is voor deze leeftijd.

Duur escape room: Er zit geen tijdslimiet aan deze escape room. Afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de groep verwachten we dat de kinderen +/- 20 minuten nodig hebben om uit de escape room te ontsnappen.

Aantal kinderen: In dit pakket zitten alle benodigdheden voor 8 kinderen.


Wat is een speur-escape en hoe gaat het in zijn werk?

een Speur-Escape is een speurtocht die begint of eindigt in een escape room. In dit geval starten de kinderen in de escape room. Ze kunnen de escape room alléén verlaten als ze de sleutel te pakken krijgen van de uitgang. Dit lukt als ze de 3 cijfers van het slot vinden. Daarna gaan de kinderen tijdens de speurtocht op zoek naar aanwijzingen om zo de dader en de verdwenen spullen te vinden.

Voor de speurtocht moet een route uitgezet worden waarlangs de pijlen en puzzelkaarten opgehangen worden. Voor de escape room heb je één kamer/ruimte nodig.


Inhoud pakket:

  • een duidelijk instructieboekje
  • 8 Uitnodigingen
  • 36 pijlen op de route uit te zetten
  • slotje
  • alle benodigdheden voor de speurtocht
  • alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

  • Schaar, hobbymesje, een aantal pennen, plakstift
  • Plakband, wasknijpers of punaises om de aanwijzingskaarten en pijlen op te hangen
  • Een voorwerp waar je het slotje aan kunt bevestigen; bijvoorbeeld een weckpotje of kistje (met ketting)

Voorbereidingstijd:

Voor deze speurtocht moet een route uitgezet worden waarlangs de pijlen en opdrachtkaarten opgehangen worden. Enkele onderdelen moeten uitgeknipt en/of in elkaar gezet worden. Buiten het uitzetten van de route en het klaarmaken van de escape room op de dag zelf verwachten wij dat je niet meer dan 3 uur voorbereidingstijd nodig hebt. Wij raden je aan het instructieboekje aandachtig te lezen, hierin staan de voorbereidingen duidelijk beschreven.

Dit pakket bevat papieren onderdelen en zijn éénmalig te gebruiken. 

Verzenden:

Na bestelling verzenden wij het pakket zo snel mogelijk maar altijd binnen 2 werkdagen. 

Print je deze speur-escape liever zelf uit klik dan hier

 

 

© 2018 - 2022 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel