7 t/m 9 jaar

Vorige Artikel 13 van 13 Volgende

PRINT ZELF UIT! kerstspeurtocht voor binnen - De verdwenen kerstcadeautjes

€ 12,95 (inclusief btw)

Oeps.....de kerstman heeft geen goed nieuws voor jullie, jullie kerstcadeautjes zijn zoek! Hij is erachter gekomen dat één van de kerstelfen de cadeautjes heeft meegenomen en ze heeft verstopt. Deze ondeugende kerstelf heeft overal aanwijzingen achtergelaten om de cadeautjes te vinden maar daar heeft de kerstman natuurlijk helemaal geen tijd voor met deze drukke kerstdagen. Jullie zullen dus zelf op zoek moeten gaan naar de cadeautjes. Los de puzzels op en zoek de aanwijzingen van de kerstelf, dan gaat het zeker lukken! Jullie krijgen gelukkig hulp van de andere kerstelfen.

Leeftijd en aantal spelers: Deze speurtocht is geschikt voor 1-4 spelers in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar.

 Na bestelling binnen 24 uur in je mailbox

 Geen verzendkosten


Hoe werkt het:

Deze speurtocht speel je in huis. Volgens het verhaal gaan de spelers in deze speurtocht op zoek naar de verdwenen kerstcadeautjes. De ondeugende kerstelf die de cadeautjes heeft verstopt heeft aanwijzingen achter gelaten in de vorm van puzzels en raadsels. Iedere puzzel/ raadsel leidt naar een locatie in huis. Door het oplossen van de puzzels/raadsels gaan de spelers van locatie naar locatie. Uiteindelijk vinden de spelers de cadeautjes op de laatste locatie.

Je kunt zelf kiezen hoeveel en welke puzzels/raadsels je wilt gebruiken, je kunt zo zelf de tijdsduur van de speurtocht bepalen.

Locaties:

De volgende locaties worden gebruikt in de speurtocht. Je hoeft deze niet allemaal te gebruiken, kies de locaties die voor jullie geschikt zijn.

Stoel - Handschoen - Prullenbak - Schoen - Bed - kerstboom - Trap - Jaszak - Tafel - Toilet - Spiegel - Koelkast - Deurmat - Oven - Kast -  Kussen -  Vensterbank.

Begeleiding:

We raden je aan om het spel met minimaal 1 begeleider te spelen. Het kan zijn dat de spelers af en toe een aanwijzing nodig hebben bij het oplossen van de puzzels en raadsels. 


Je ontvangt je bestelling per mail, deze bestaat uit diverse PDF bestanden die je zelf uit kunt printen.

Inhoud:

  • Een duidelijk draaiboek
  • Alle benodigdheden voor de speurtocht

Hier moet je zelf voor zorgen:

  • Een kleurenprinter
  • Schaar of hobbymesje, plakstift of plakband
  • Een aantal pennen
  • Gekleurde stiften of potloden
  • Splitpen
  • Een aantal (gekleurde) enveloppen

Voorbereidingstijd:

Alle onderdelen voor deze speurtocht kun je zelf uitprinten. We verwachten dat je, inclusief uitprinten en uitknippen, niet meer dan 2 uur voorbereidingstijd nodig hebt. Wij raden je aan het draaiboek aandachtig te lezen, hierin staan de voorbereidingen duidelijk beschreven.

Verzenden:

Na het afronden ontvang je de bestelling binnen 24 uur in je mailbox. Check bij het invullen van je gegevens dat je e-mail adres juist is vermeld. 

© 2018 - 2022 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel