5 t/m 9 jaar

Vorige Artikel 2 van 16 Volgende

Kerstspeurtocht voor binnen - De verdwenen kerstcadeautjes

€ 13,50 € 12,50 (inclusief btw)
 • Speurtocht voor 1-4 kinderen
 • Ideaal om met het gezin of familie te spelen tijdens de kerstdagen
 • De kinderen vinden aan het einde van de speurtocht hun kerstcadeautjes (of gebruik een lekkere traktatie)

Verhaal: Oeps.....de Kerstman heeft geen goed nieuws! Jullie kerstcadeautjes zijn zoek! De Kerstman is erachter gekomen dat één van de Kerstelfen de cadeautjes heeft meegenomen en ze heeft verstopt. Deze ondeugende Kerstelf heeft overal aanwijzingen achtergelaten om de cadeautjes te vinden maar daar heeft de Kerstman natuurlijk helemaal geen tijd voor met deze drukke kerstdagen. Jullie zullen dus zelf op zoek moeten gaan naar de cadeautjes. Los de puzzels op en zoek de aanwijzingen van de Kerstelf dan gaat het jullie zeker lukken!

Leeftijd en aantal spelers: Deze speurtocht is geschikt voor 1-4 spelers in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar.

 Na bestelling binnen 24 uur in je mailbox, Je print alles zelf uit.


Hoe werkt het:

Deze speurtocht speel je in huis. Volgens het verhaal gaan de spelers in deze speurtocht op zoek naar de verdwenen kerstcadeautjes. De ondeugende Kerstelf die de cadeautjes heeft verstopt heeft aanwijzingen achter gelaten in de vorm van puzzels, raadsels en afbeeldingen. Iedere puzzel,raadsel of afbeelding leidt naar een locatie in huis. Door het oplossen van de puzzels/raadsels en het vinden van de afbeeldingen gaan de spelers van locatie naar locatie. Uiteindelijk vinden de spelers de cadeautjes op de laatste locatie.

Je kunt zelf kiezen hoeveel en welke puzzels, raadsels of afbeeldingen je wilt gebruiken. Je kunt zo zelf de tijdsduur van de speurtocht bepalen en de locaties gebruiken die voor jullie geschikt zijn.

Niveau puzzels:

De meeste puzzels bestaan uit 2 varianten:

 •  A variant – deze puzzels zijn wat makkelijker op te lossen en geschikt voor de jongere spelers die nog niet goed kunnen lezen.
 •  B variant – deze puzzels zijn wat moeilijker op te lossen en geschikt voor de spelers die zelfstandig kunnen lezen.

Het leukste is natuurlijk dat de spelers een succeservaring beleven zodat ze geprikkeld worden om verder te gaan. Om dit te bereiken kun je puzzels, die qua niveau het beste aansluiten bij de spelers, afwisselen met wat makkelijker op te lossen puzzels. Speel je het spel met een groep waarin uiteenlopende leeftijden voorkomen zorg dan dat er voor alle leeftijden geschikte puzzels toegevoegd worden, zo blijven alle kinderen betrokken.

Locaties:

Er zijn 35 locaties waaruit je kunt kiezen. Deze locaties zijn vrij algemeen zoals: schoen, televisie, bank, kussen, vensterbank, bloempot, bed, tafel enz. 

Begeleiding:

We raden je aan om het spel met minimaal 1 begeleider te spelen. De begeleider leest de opdrachtkaarten voor aan de jongere spelers en kan, indien nodig, de spelers een hint of aanwijzing geven bij het oplossen van de puzzels en raadsels.


Inhoud:

 • Een duidelijk draaiboek
 • Alle benodigdheden voor de speurtocht

Hier moet je zelf voor zorgen:

 • een kleurenprinter
 • schaar
 • een aantal pennen, dikke stift
 • gekleurde stiften of potloden
 • een aantal enveloppen

Voorbereidingstijd:

Alle onderdelen voor deze speurtocht kun je zelf uitprinten. We verwachten dat je, inclusief uitprinten en uitknippen, niet meer dan 2 uur voorbereidingstijd nodig hebt. Wij raden je aan het draaiboek aandachtig te lezen, hierin staan de voorbereidingen duidelijk beschreven.

Verzenden:

Na het afronden ontvang je de bestelling binnen 24 uur in je mailbox. Check bij het invullen van je gegevens dat je e-mail adres juist is vermeld. 

© 2018 - 2023 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel