8 t/m 12 jaar

Vorige Artikel 4 van 25 Volgende

Kerst escape room - 8 t/m 12 jaar - Paniek op de Noordpool

€ 13,50 € 12,50 (inclusief btw)
 • Escape room voor 1-4 kinderen
 • Ideaal om met het gezin of familie te spelen tijdens de kerstdagen
 • De kinderen vinden aan het einde van de escape room hun kerstcadeautjes (of gebruik een lekkere traktatie)

Verhaal: Oh nee.....de Kerstman en zijn Elfen zijn vergiftigd en in diepe slaap!! Eén van de Elfen was op pad en heeft het gif niet gekregen. Deze Elf is erachter gekomen wie de dader is. Het blijkt die vreselijke IJsman te zijn die ieder jaar weer probeert te voorkomen dat de Kerstman en de Elfen kunnen vertrekken. IJsman heeft één van de kerstzendingen meegenomen die klaarstond om ingeladen te worden. Het blijkt om jullie zending te gaan!! Hij heeft de zending verstopt in zijn iglo en deze afgesloten met een wachtwoord. Er zit maar één ding op en dat is het wachtwoord vinden van de iglo......gaat het jullie lukken?

Leeftijd en aantal spelers: Deze escape room is geschikt voor 1-4 spelers in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

 Na bestelling binnen 24 uur in je mailbox, je print alles zelf uit.


Hoe gaat het in zijn werk:

Tijdens deze Kerst-escape gaan de spelers op zoek naar een geheim wachtwoord waarmee ze de deur van de iglo kunnen openen. In het huis van de Kerstman en het Elfenhuis vinden de spelers aanwijzingen in de vorm van puzzels en raadsels waarmee ze uiteindelijk het wachtwoord vinden en toegang krijgen tot de iglo én hun kerstzending (cadeautjes of een lekkere traktatie).

De ruimte waar de escape room gespeeld wordt:

Voor deze escape room heb je twee ruimtes nodig die je gaat inrichten als Escape Room: 1) Het huis van de Kerstman en 2) Het Elfenhuis. Dit kunnen 2 willekeurige ruimtes in jullie huis zijn en hoeven niet aaneengesloten te zijn. 

Als laatste vinden de spelers de iglo. Hier verstop je de cadeautjes of traktatie. Dit kan een kamer zijn in jullie huis, maar mag bijvoorbeeld ook een kast zijn. Als er maar een deur voor zit.

Aantal spelers:

Dit spel is geschikt voor 1 tot maximaal 4 spelers. Wil je het spel spelen met meer spelers deel dan de groep op in kleinere groepjes zodat iedereen goed betrokken blijft. Print voor iedere groep het spelmateriaal uit en maak er een leuke battle van, kijk welke groep als eerste het wachtwoord weet. Ze kunnen dan gezamenlijk de iglo binnen gaan en op zoek gaan naar de cadeautjes of traktatie.

Begeleiding:

Het spel wordt gespeeld met een spelleider. De spelleider begeleidt het spel, controleert de gevonden codes en houdt (optioneel) de timer bij. De spelleider kan hints geven als de spelers niet verder komen in het spel. 

Duur spel:

Er zit geen tijdslimiet aan deze escape room, voor extra spanning kun je dit optioneel zelf toevoegen. 

Voorbereidingstijd:

Het spelmateriaal voor deze escape room kun je zelf uitprinten en uitknippen. We verwachten dat je niet meer dan 1 tot 2 uur voorbereidingstijd nodig hebt. 


Inhoud:

 • Een duidelijk draaiboek
 • Alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

 • Kleurenprinter
 • Schaar, dikke stift, aantal pennen
 • Touwtje of lintje
 • Timer of eierwekker (optioneel)
 • Tas of koffertje
 • Cadeautjes of een traktatie

Verzenden:

Na het afronden ontvang je de bestelling binnen 24 uur in je mailbox. Check bij het invullen van je gegevens dat je e-mail adres juist is vermeld.

© 2018 - 2023 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel