8 t/m 12 jaar

Artikel 27 van 28

Paas escape room - 8 t/m 12 jaar - De Eierdief

€ 13,50 (inclusief btw)

Verzenden:

Na het afronden van je bestelling ontvang je alle benodigdheden binnen 24 uur in je mailbox, je kunt daarna alles zelf uitprinten. 


Verhaal: 

Inspecteur Haas heeft hulp nodig en vraagt jullie voor één dag geheim agent te zijn!! Malle Harrie steelt alle paaseieren die in de buurt verstopt liggen. De assistente van de Inspecteur heeft gezien dat Malle Harrie ook jullie eieren heeft meegenomen en deze waarschijnlijk ergens heeft verstopt in zijn huis. Inspecteur Haas vraagt jullie het huis van Malle Harrie binnen te gaan en de paaseieren te zoeken. Maar waar heeft Malle Harrie de eieren verstopt? Over 60 minuten is Malle Harrie thuis......lukt het jullie de paaseieren binnen die tijd te vinden?

Leeftijd en aantal spelers:

Dit spel is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en is bedoeld voor 1 tot maximaal 4 spelers. Dit is van ons uit slechts een advies zodat alle spelers actief betrokken blijven in het spel. Wil je het spel spelen met meer spelers deel dan de groep op in kleinere groepjes. Print voor iedere groep het spelmateriaal uit en speel het spel na elkaar of maak gelijkwaardige escape rooms. Maak er evt. een leuke battle van, kijk welke groep als eerste de toegangscode weet. De spelers kunnen dan evt. gezamenlijk op zoek gaan naar de paaseieren.

Er is ook een versie voor 5-7 jaar. Deze vind je HIER


Hoe gaat het in zijn werk:

 Het doel van dit spel is de toegangscode vinden waarmee de spelers de deur, waarachter hun paaseieren verstopt liggen, kunnen openen. De spelers vinden in deze Escape Room iedere keer een aanwijzing in de vorm van puzzels en raadsels waarmee ze op zoek kunnen naar een volgende aanwijzing. Uiteindelijk vinden de spelers de toegangscode waarmee ze de deur kunnen openen.

De spelers hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen en de paaseieren te vinden.

De ruimte waar de escape room gespeeld wordt:

Voor deze escape room zijn 2 ruimtes nodig die je gaat inrichten als Escape Room: 1) Het huis van Malle Harrie en 2) De berging. Dit kunnen 2 willekeurige ruimtes in jullie huis zijn en hoeven niet aaneengesloten te zijn.

De spelers moeten uiteindelijk ontsnappen door de uitgang van de berging waarachter hun paaseieren verstopt liggen, dit kan een kamer zijn maar bijv. ook de tuin.

Begeleiding:

Het spel wordt gespeeld met een spelleider. De spelleider begeleidt het spel, controleert de gevonden codes en houdt de timer bij. De spelleider kan hints geven als de spelers niet verder komen in het spel. 

Er is ook nog een kleine rol weggelegd voor een persoon die de telefoon opneemt. Deze persoon doet zich voor als “Inspecteur Haas” en geeft een boodschap door aan de spelers. 

Duur spel:

Afhankelijk van de grootte van de groep en de leeftijd hebben de spelers ongeveer 40 tot 60 minuten nodig om uit de escape room te ontsnappen.

Voorbereidingstijd:

Het spelmateriaal voor deze escape room kun je zelf uitprinten en uitknippen. We verwachten dat je niet meer dan 1.5 tot 2 uur voorbereidingstijd nodig hebt. 


Inhoud:

  • Een duidelijk draaiboek
  • Alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

  • Kleurenprinter
  • Schaar, aantal pennen, dikke stift
  • Timer of eierwekker
  • Tas, koffertje of weckpotje
  • Optioneel: enkele (gekleurde) enveloppen
  • Paaseieren
  • Splitpen
© 2018 - 2024 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel