8 t/m 12 jaar

Vorige Artikel 6 van 6 Volgende

ESCAPE ROOM - De Gruwelfabriek

€ 30,45 € 27,41

De Gruwelfabriek is eeuwenlang in handen geweest van de familie Gruwel, en nee.....dit is geen bijnaam! In de fabriek werden de meest angstaanjagende en monsterlijke zombies gemaakt. Inmiddels staat de fabriek al meer dan 100 jaar leeg en is het verboden in de fabriek te komen. Er gaan namelijk geruchten dat de laatste directeur - Hendrick Gruwel -  mensen opsloot in de fabriek. Ontsnappen was alleen mogelijk als ze de sleutel van de fabriek wisten te bemachtigen. Wat doe jij als je een uitnodiging krijgt om naar de Gruwelfabriek te komen?

Met dit kant & klaar pakket maak je een spannende escape room in je eigen huis.

Leeftijd: Deze escape room is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 

Aantal kinderen: In dit pakket zitten alle benodigdheden voor 8 kinderen.


Hoe gaat het in zijn werk?

Volgens het verhaal gaan de kinderen op zoek naar de sleutel van de Gruwelfabriek die achter slot en grendel ligt. Om de sleutel te bemachtigen moeten ze de 3-cijferige code van het slot vinden. Het spel speelt zich af in 5 kamers van de fabriek waar de kinderen door het oplossen van raadsels en puzzels de cijfers van deze code vinden. De kinderen kunnen de Gruwelfabriek alleen verlaten als ze de sleutel in handen hebben.

Kortom een spannend ontsnappingsspel waarmee je alle kanten op kunt. Het oplossen van de raadsels zelf is al spannend genoeg maar met leuke decoraties kun je het nog spannender maken. Je kunt voor dit spel 5 verschillende kamers gebruiken maar het spel kan ook gespeeld worden door alleen 1 of 2 kamers te gebruiken en gedurende het spel de ene kamer voor te bereiden terwijl de kinderen in de andere kamer het raadsel oplossen. In het draaiboek staat duidelijk beschreven hoe je dit kunt doen. Je kunt voor dit spel gebruik maken van alle kamers in je huis. Denk hierbij aan de woonkamer, keuken, hal, kelder, slaapkamer enz. maar ook de tuin/balkon en schuur zijn geschikt.


Duur ontsnappingsspel:

Het is moeilijk aan te geven hoe lang de kinderen doen over het oplossen van de raadsels. Eén en ander hangt af van de leeftijd, de grootte van de groep en de verstopplekken. Je kunt ervan uitgaan dat de kinderen maximaal 15 tot 20 minuten per kamer nodig hebben.

Begeleiding:

Om alles in goede banen te leiden raden wij je aan met minimaal 2 begeleiders te zijn. Er is ook nog een kleine rol weggelegd voor een persoon die de telefoon opneemt.

Voorbereidingstijd:

Voor deze escape room moeten een aantal onderdelen uitgeknipt en/of in elkaar gezet worden. Buiten het klaarmaken van de kamers op de dag zelf verwachten wij dat je niet meer dan 3 uur voorbereidingstijd nodig hebt. Wij raden je aan het instructieboekje aandachtig te lezen, hierin staan alle voorbereidingen en uitleg per kamer duidelijk beschreven.

Dit pakket bevat papieren onderdelen en zijn éénmalig te gebruiken


Inhoud pakket:

 • Duidelijk instructieboekje
 • 8 Uitnodigingen
 • Slotje
 • Alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

 • Aantal pennen of potloden/schaar/ hobbymesje
 • Plakband of bijv. poster buddies om de opdrachtkaarten en andere toebehoren op te plakken
 • 3 Kleine potjes of doosjes
 • Een voorwerp waar je het slotje aan kunt bevestigen bijv. een (weck)pot, doosje of een kistje.
 • Een traktatie 
 • Sleutel
 • Telefoon

Verzenden:

Na bestelling verzenden wij het pakket zo snel mogelijk maar altijd binnen 2 werkdagen. I.v.m. voorbereidingstijd én verzendtijd raden we je aan het pakket op tijd te bestellen.

© 2018 - 2023 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel