8 t/m 13 jaar

Artikel 1 van 3

Familie vakantiespel - De sabotage op het vakantiepark

€ 14,50 € 12,50 (inclusief btw)

Verzenden:

Na het afronden van je bestelling ontvang je alle benodigdheden binnen 24 uur in je mailbox, je kunt daarna alles zelf uitprinten. 


Verhaal:

HELP!!......er heeft een saboteur toegeslagen op vakantiepark 'Het grote avontuur'. Directeur Arnold van Tuur heeft de hulp ingeroepen van rechercheur Beentjer maar het onderzoek duurt veel te lang. Als de dader niet snel gevonden wordt moet het vakantiepark sluiten. De directeur heeft jullie hulp nodig!!! Jullie gaan op onderzoek uit om alle belangrijke informatie te vinden over de sabotage in het zwembad, de snackbar en de bowlingbaan op het vakantiepark. Met deze informatie én verschillende getuigenverklaringen moet het jullie lukken de saboteur te ontmaskeren!

Leeftijd en aantal spelers:

De puzzels in dit spel zijn geschikt voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Het spel kan al gespeeld worden met 1 speler. Wij adviseren je dit spel met maximaal 3 spelers te spelen, dit is van ons uit slechts een advies zodat alle kinderen actief betrokken blijven in het spel. Zijn jullie met meer spelers kun je ervoor kiezen de groep op te delen in kleinere groepjes. Print dan voor iedere groep het spelmateriaal uit en maak meerdere sets.

Hoe gaat het spel in zijn werk:

Het doel van dit spel is het ontmaskeren van de saboteur die op verschillende plekken op het vakantiepark heeft toegeslagen. De spelers ontvangen 4 enveloppen met aanwijzingen voor het onderzoek. Tijdens het spel, gebaseerd op escape room puzzels, gaan de spelers codes kraken, puzzels oplossen en informatie verzamelen om uiteindelijk de juiste dader aan te wijzen.

Dit spel bestaat uit 4 delen, je verdeelt het spel zelf in 4 spelmomenten. Per spelmoment ontvangen de spelers een envelop. Je kunt de spelmomenten naar eigen inzicht inplannen, zo blijft het voor de spelers een verrassing wanneer het spel verdergaat.

Waar wordt het spel gespeeld:

Je kunt het spel thuis spelen maar bijv. ook op de camping of in jullie vakantiehuisje. Maken jullie een (lange) reis met de auto, boot of trein, dan kun je bijvoorbeeld één of meerdere delen onderweg spelen. De andere delen kunnen jullie dan spelen tijdens de vakantie, bijvoorbeeld op een avond of regenachtige middag. 

Duur spel:

De speeltijd varieert per envelop. Afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de groep verwachten we dat de spelers voor envelop 1 t/m 3 ongeveer 40 tot 60 minuten speeltijd nodig hebben per envelop. Voor envelop 4 hebben de spelers 15 tot 25 minuten speeltijd nodig.

Begeleiding:

Het spel wordt gespeeld met een spelleider. Er zit een opbouwende moeilijkheidsgraad in de enveloppen waardoor de spelers mogelijk hier en daar de hulp nodig hebben van een volwassen speler of begeleider. Daarom is het spel ideaal om met het hele gezin te spelen.

Voorbereidingstijd:

Het spelmateriaal voor dit spel kun je zelf uitprinten en uitknippen. We verwachten dat je niet meer dan 1.5 uur voorbereidingstijd nodig hebt.


Inhoud:

  • Een duidelijk draaiboek
  • Alle benodigdheden voor het spel

Hier moet je zelf voor zorgen:

  • Kleurenprinter
  • Schaar, aantal stiften of pennen
  • Plakband of lijm
  • 4x standaard envelop (C6)
  • 4x een grotere envelop waar formaat A5 inpast (C5), je kunt de enveloppen evt. ook zelf maken van papier/karton.
  • Telefoon of tablet met wifi, 4G of 5G om QR code te scannen (Je kunt het spel ook spelen zonder de QR code te gebruiken).

© 2018 - 2024 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel