Nodig jij jouw vrienden uit voor een avontuurlijk speurfeestje?

Met een speurtochtpakket zet je heel makkelijk een avontuurlijke speurtocht uit waar en wanneer jij dat wilt, overdag of spannend in het donker. Je kunt de speurtocht uitzetten in je eigen wijk of nog leuker, in het park of bos. 

Voordat de speurtocht begint wordt het verhaal of de brief die jij hebt ontvangen voorgelezen. Hierin wordt duidelijk wat jullie missie is en het spannende avontuur kan beginnen. Jullie gaan op pad om de opdrachten, aanwijzingen en raadsels op te lossen. Natuurlijk lukt het jullie om de missie tot een goed einde te brengen. 

Je ontvangt het pakket kant & klaar thuisgestuurd of je print alles zelf uit. 

Als je kiest voor een kant & klaar pakket is de speurtocht helemaal voor je uitgeprint op stevig papier. Je ontvangt het pakket per post. Kies je voor het zelfprint pakket ontvang je de speurtocht na bestelling binnen 24 uur in je mailbox en print je alles zelf uit.

Per pakket staat vermeld wat de inhoud is, voor welke leeftijd het pakket geschikt is en waar je eventueel zelf nog voor moet zorgen. Uiteraard zit er een leuke uitnodiging bij en een duidelijk instructieboekje. 

     


 

© 2018 - 2022 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel