Onlangs zijn we gestart met webwinkelkeur, een officiele beoordelingssite. We vinden het zonde om deze reviews niet meer met je te delen dus houden we het gastenboek nog even beschikbaar. Je kunt geen review meer schrijven in ons gastenboek maar we nodigen je graag uit om dit te doen via webwinkelkeur, onderaan deze website.

Alvast hartelijk dank!!


 • Geplaatst door Kristel  l  15-05-2021

Gisteren heeft mijn zoon (11 jaar) samen met drie vriendjes de Expeditie naar de Noordpool escaperoom gespeeld voor zijn kinderfeestje. De uitleg was zeer duidelijk en de opdrachten zitten goed in elkaar. We hebben een geslaagd feestje gehad met een thema wat de jongens erg aansprak.

 • Geplaatst door Dieuwertje  l  26-04-2021

Wij hebben met de kinderen (6 jaar, 8 stuks) Sheriff Dunne Mike (4-6) gedaan. Ik heb heel erg zitten twijfelen of ik die van 6-8 zou doen, omdat mogelijk de 4-6 te makkelijk zou zijn. De kinderen hebben echt een supermiddag gehad met de speurtocht, ze hadden eigenlijk weinig tijd voor de raadsels en wilden vooral snel door speuren naar de kist. Tussendoor iets lekkers hebben wij vervangen door even voetballen, frisbeen en andere spelletjes en wat te drinken om vervolgens weer door te gaan naar de schatkist. De raadsels waren niet te makkelijk, maar een leuke afwisseling tussen het volgen van de pijlen.

 • Geplaatst door Marijke  l  13-04-2021

Ontzettend leuk kinderfeestje gehad met de escaperoom van speurfactory! Kinderen vonden het leuk, spannend en met uitdagende opdrachten. De tijd vloog! Ook voor ons als ouders prima te doen qua voorbereiding en tijdens het feestje konden wij relaxen aan de andere kant van de deur. ;)

 • Geplaatst door Amy en Dylan  l  04-04-2021

Voor mijn zoon en 2 neefjes escape room 'Ontsnap uit de Bios' gekocht. Ze vonden het geweldig!! Leuk verhaal, duidelijke uitleg en heel erg leuk voor deze leeftijd (9 en 10 jaar). Echt een aanrader.

 • Geplaatst door Dorien  l  04-04-2021

Wij hebben vandaag de eierdief zoektocht gedaan... ze vonden het super spannend... Met een beetje hulp bleven ze binnen het uur ... Wij gaan hier zeker nog escape rooms bestellen

 • Geplaatst door Liz l  03-02-2021 

De escaperoom 'ontsnap uit de bioscoop' als verassing voor onze kinderen gespeeld opzaterdagavond in de lockdown. Onze kinderen (7 en 9) vonden het super leuk en wisten binnen 38 minuten te ontsnappen. Ze vroegen de volgende dag of we niet nog een escaperoom konden doen. Echt een aanrader.
Wel vonden wij dat deze variant niet met teveel kinderen gespeeld kan worden, omdat er dan te weinig te puzzelen is per kind. Maar moet gezegd - wij doen vaker dit soort spellen en zijn dan allemaal fanatiek, dus dat speelt zeker mee.

 • Geplaatst door Marielle  l  10-01-2021 

Bedankt Speurfactory voor de onwijs leuke speurtocht en escape room! Gisteravond een kinderfeestje gehad en wat was het geslaagd!!! In de vrieskou een toffe speurtocht gedaan om daarna in een heerlijke warme kamer de escape room te doen!!
Wij, maar vooral de kids, hebben enorm genoten!
Bedankt!!!

 • Geplaatst door sanne baeten  l  24-12-2020 

super leuk en heeel vriendelijke mensen.
mijn dochter (8) is er helemaal weg van. Ik bestelde de printversie voor thuis
ideaal om tijdens de vakantie eens te spelen.
vandaag besteld en dezelfde dag de mail ontvangen. 

 • Geplaatst door Maurice  l  19-12-2020 

Gisteren met 6 jongens het escaperoom feestje van mijn zoon gevierd. Hij had Expeditie Noordpool uitgekozen. Het spel zit goed in elkaar, leuk bedacht, duidelijke instructies en prints. De jongens hebben veel plezier gehad.

 • Geplaatst door Jo  l  01-11-2020 

Dit weekend heeft mijn zoon zijn verjaardag gevierd met de escape room ‘het verlaten huis’, samen met 2 vriendjes van 8j en zijn broer van 10j.
De jongens waren superenthousiast, vonden het bijv. erg spannend dat ze naar een ‘onbekend’ nummer moesten bellen... ze werkten heel mooi samen om uit de breken uit het verlaten huis.
Het spel zit heel goed mekaar. Ik vond 4 kinderen ideaal om dit te spelen. Het vraagt als ouder/begeleider wat voorbereiding maar het is het zeker waard. Voor de aankleding van de ruimtes heb je als ouder vrij spel en kan je zo ver gaan als je wil. Ik voegde op het einde nog een extra element toe door het wachtwoord ik geheimschrift te geven.

 • Geplaatst door Herlinde  l  20-09-2020 

Gisteren verjaardagsfeestje van onze dochter, 5 jaar geworden...
We hebben hier in de straat de speurtocht van het boselfje gedaan en het was echt leuk!
Een aanrader!

 • Geplaatst door Sandra  l  04-09-2020 

Onlangs is mijn zoon 8 jaar geworden en hij wilde graag een escape-room met zijn kinderfeest. Omdat we al eerder een speurtocht gelopen hadden via speurfactory had ik alle vertrouwen in dit bedrijf en dit keer "het verlaten huis" besteld. Met decoratiemateriaal (spinnenrag, spinnen, vleermuizen, afzetlint, e.d) het huis "versierd" en 's middags het spel gespeeld met een clubje van 6 jongens. Een groot succes!!
Dank je wel Cocky!

 • Geplaatst door Hanneke  l  23-08-2020 

Voor mijn zoon zijn verjaardag de escape room ontsnap uit de kelder en ontsnap van het eiland aangeschaft. Ze waren met 8 jongens en meisjes van 9 en sommige 10 jaar. We hadden de groep in tweeën gedeeld door 8 briefjes te maken met daarop geschreven "kelder" of "eiland". Alle briefjes in een potje gedaan en ieder kind mocht een briefje pakken. Hierdoor ook geen discussies over wie bij wie in de groep wilde. De ene groep heeft het eiland gedaan en de andere groep de kelder. De groepen zaten allebei in een andere kamer. Qua tijd ging het ongeveer gelijk op, beide groepen hebben er ongeveer 50 minuten over gedaan. Hoewel we nog andere activiteiten hadden gepland wilden ze perse van kamer wisselen en beide groepen hebben dus beide escape rooms gedaan. We moesten toen wel alles nog snel een keer uitprinten en uitknippen maar kinderen hebben ondertussen iets gegeten en een filmpje gekeken. Ze vonden het erg leuk.

 • Geplaatst door Jemima  l  04-07-2020 

Gisteren het kinderfeestje van mijn zoontje gevierd en de escaperoom van het verlaten huis gespeeld (kant en klare pakket). Ze waren met een groepje van 6 in de leeftijd 7 & 8 jaar. Ik heb ze wel wat extra hints moeten geven, maar ze vonden het fantastisch! Zeker een aanrader!

 • Geplaatst door Marianne Kaap  l  24-05-2020 

In coronatijd het verlaten huis gespeeld. Om toch een beetje jarig te zijn wilde mijn dochter een escape room voor haar 10e verjaardag. Deze kant en klaar besteld bij jullie. Met een klein groepje vriendinnen, in totaal waren ze met 4. Leuk pakket, dames vonden het erg leuk en spannend. Toen ik het pakket binnen kreeg dacht ik dat het heel veel werk was maar viel uiteindelijk wel mee.

 • Geplaatst door Liek Vermeer  l  30-04-2020 

Ontsnap uit de kelder gekocht bij jullie. Met 3 kindjes van 8, 10 en 12 jaar. Wij hebben het op een avond aan de eettafel gespeeld. Ze vonden het erg leuk. Puzzels zijn goed te doen en niet te moeilijk. Ze waren binnen 45 minuten ontsnapt en we hebben maar bij 1 cijfer moeten helpen.

 • Geplaatst door Arley Verdaasdonk  l  31-03-2020 

Gelukkig het kinderfeestje van mijn zoon nog kunnen vieren waar hij zo naar uit had gekeken. Hij wilde perse een speurtocht want hij had dit bij een vriendje ook gedaan en vond hij heel leuk. We hebben gekozen voor de speurtocht van het Museum, inclusief escape room. Wat hebben ze een plezier gehad en ze zaten helemaal in het verhaal. Geen van de kinderen had nog ooit een escape room gespeeld dus we moesten ze wel wat hints geven tot ze helemaal doorhadden wat de bedoeling was. Omdat ook wij meegegaan waren in de "escape room' (onze garage) konden we de kinderen goed in de gaten houden. Was erg leuk om de kinderen bezig te zien en te horen. Kinderen vonden het een superfeest!

 • Geplaatst door Kyli  l  30-10-2019 

De speurtocht zelf uitgeprint, snel ontvangen, duidelijk draaiboek en goede afbeeldingen. Kinderen vonden het een erg leuk monsterfeest. Tip voor jullie: vertel in de gegevens hoeveel pagina's je uit moet printen!

 • Geplaatst door Mies  l  05-09-2019 

Leuk junglefeest gegeven voor mijn zoontje Sammie. Ik had nog wat ouders gevraagd om mee te helpen het iets spannender te maken en zich te verstoppen langs de tocht. Kinderen vonden het echt erg leuk en spannend! Zeker aan te raden.

 • Geplaatst door Yfke wouters  l  01-08-2019 

begin deze week de autospeurtocht bij jullie besteld. Zie ik later op facebook dat je deze gratis kunt downloaden. beetje jammer!

 • Geplaatst door Hennie  l  01-08-2019 

Als afsluiting van het schooljaar en afscheid van de leerlingen hebben we de Escape Room gedaan met 2 klassen. Expeditie Noordpool op een zomerse avond was heel bijzonder. We hadden alle leerlingen een uitnodiging gegeven en achterop geschreven dat ze een sjaal en muts mee moesten nemen ivm de kou. Hiermee begon de pret al. De school omgebouwd tot onderzoekscentrum en enkele lokalen helemaal donker gemaakt. Nog wat extra spelletjes toegevoegd en iedereen een superleuke avond gehad. De kinderen vonden het echt leuk en spannend.

 • Geplaatst door Brenda  l  11-06-2019 

Een make-up / modefeestje was de wens van mijn dochter. Buiten de speurtocht van Cira en de bom hebben we eerst alle meisjes opgemaakt en de haren gedaan. Krultangen, stijltangen alles is gebruikt. Helemaal opgetut zijn ze naar Parijs vertrokken want daar speelde het verhaal zich af. Om dit echt te laten lijken hab ik een foto van de eiffeltoren op de deur geplakt. Zodra ze de deur uit gingen waren ze in Parijs. Met de vippassen om hun nek zijn ze op pad gegaan en hebben ze de verfbom onschadelijk gemaakt. Deze hadden we in een kleine donkere berging van een buurvrouw gehangen waar geen licht was. Wel een zaklamp neergezet, deze zagen ze bij binnenkomst. Ook al weten ze dat het niet echt is toch vonden ze het heel spannend.

 • Geplaatst door Sam  l  12-05-2019 

Helaas was het pakket door de post nogal beschadigd binnen gekomen. Jammer want we hadden deze nodig voor de speurtocht. Jullie hebben het super snel opgelost door een pakketje na te sturen. Top! De geheimzinnige diefstal van de kluis kon dus gewoon doorgaan. Sam en zijn vrienden hebben het superleuk gehad.

 • Geplaatst door Marc van Dalen  l  30-04-2019 

Tijdens de prachtige paasdagen de paastocht uitgezet voor alle kinderen van onze familie. Ze waren in totaal met een groep van 9 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. De grotere kinderen gingen mee om de kleintjes te helpen maar vonden het zelf ook leuk. Omdat het zo lekker weer was hebben we er een tocht van ongeveer 1.5 uur van gemaakt. De chocolade eieren die we moesten verstoppen waren al aan het smelten. De kinderen hebben veel plezier gehad.

 • Geplaatst door Wieke  l  02-03-2019 

Vanuit Belgie gekomen om het speurfeestje van Mick te vieren. Het was heel leuk en het weer was heerlijk. De jongens hebben veel plezier gehad met de grote ontsnapping. Waarschijnlijk komen we dit jaar nog een keer voor onze jongste zoon.

 • Geplaatst door Maaike  l  13-02-2019 

De uitnodiging zou wat groter mogen zijn. Niet genoeg ruimte om alles op te schrijven. Verder leuk pakket. Kinderen blij, wij blij!

 • Geplaatst door Merel  l  27-01-2019 

De Gele banaan is echt een aanrader. Wat hebben de kinderen een plezier gehad. Erg leuk gedaan.

 • Geplaatst door Petra  l  10-12-2018 

Het verlaten huis besteld voor mijn dochter haar vejaardag. Best wat werk om het voor te bereiden maar door alles goed te lezen ben ik er prima uitgekomen. De dames vonden het geweldig spannend, ook omdat we sommige kamers helemaal donker hadden gemaakt. Weer eens heel wat anders. Mooi pakket ook.

 • Geplaatst door Delfhine de Jager  l  27-10-2018 

In de herfstvakantie voor mijn dochter haar verjaardag de speurtocht van het boselfje gedaan. Een prachtige route, alles goed geregeld en de dames vonden het reuze spannend. Het weer was prachtig en het bos heel mooi dus ook wij hebben genoten.

 • Geplaatst door Caro van Ham  l  16-10-2018 

leuke speurtocht uitgezet voor onze tweeling; Dunne Mike en de Cactusbroers. met dit lekkere weer hebben we er een extra lange tocht van gemaakt in de bossen. Mijn vriendin liep ongeveer een half uurtje vooruit om alles uit te zetten en tussendoor hebben we nog wat spelletjes gedaan. Er liggen veel eikeltjes in het bos dus hier hadden de kinderen hun zakken mee volgeladen om zo de Cactusbroers te bekogelen mochten ze die tegenkomen. Voordat we weggingen hebben ze allemaal een gekleurde cowboyhoed gekregen die ik bij de action had gekocht en een nep pistooltje. Ze vonden het erg leuk.

 • Geplaatst door Karin en Sjoerd  l  04-10-2018 

Speurpakket "Het geheim van de jungle" gadaan voor mijn zoontje zijn verjaardag. Nog nooit eerder zoiets gekocht maar was echt heel leuk. Ik ben helemaal niet creatief maar met behulp van dit pakket was het echt een heel leuk feestje.

© 2018 - 2021 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel