Herroepingsrecht

KANT & KLARE PRODUCTEN: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speurfactory.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

ZELF PRINTEN PRODUCTEN: voor zelf printen producten, verzonden naar het opgegeven e-mailadres is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

MAATWERKPRODUCTEN: voor producten die u via deze webwinkel koopt en speciaal voor u op maat zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2018 - 2022 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel