8 t/m 12 jaar

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

ESCAPE ROOM - Expeditie Noordpool

€ 33,45 € 30,11 (inclusief btw)

Onderzoeksteam OZ-X-51 onderzoekt een vreemde groene vloeistof die gevonden is onderaan een ijsberg. Tijdens het onderzoek gaat er iets vreselijk mis. Door een ontploffing zijn er giftige stoffen vrijgekomen en de onderzoekers zijn in gevaar. Door een onverklaarbare reden is de deur van het onderzoekscentrum automatisch vergrendeld en het is niet mogelijk te ontsnappen. Er is maar één oplossing en dat is het vinden van tegengif maar de tijd dringt......het team heeft jouw hulp nodig!

Met dit kant & klaar pakket maak je een spannende escape room in je eigen huis.

Leeftijd: Deze escape room is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.


Hoe gaat het in zijn werk?

De kinderen moeten uit 6 kamers ontsnappen door naar aanwijzingen te zoeken en raadsels op te lossen. In iedere kamer vinden ze een cijfer dat deel uit maakt van een code. De code geeft toegang tot het tegengif. De kinderen kunnen het onderzoekscentrum veilig verlaten als ze het tegengif vinden én innemen. Kortom een spannend ontsnappingsspel in je eigen huis. 

Je kunt voor dit spel 6 verschillende kamers gebruiken maar het spel kan ook gespeeld worden door alleen 2 kamers (bij het spelen van het spel met maximaal 6 kinderen) of 4 kamers (bij het spelen van het spel met maximaal 12 kinderen) te gebruiken en gedurende het spel de ene kamer voor te bereiden terwijl de kinderen in de andere kamer het raadsel oplossen. In het instructieboekje staat duidelijk beschreven hoe je dit kunt doen. Je kunt voor dit spel gebruik maken van alle kamers in je huis. Denk hierbij aan de woonkamer, keuken, hal, kelder, slaapkamer enz. maar denk ook aan je tuin/balkon, garage en schuur.


Voor hoeveel kinderen is dit ontsnappingsspel?

Bij dit spel moet goed nagedacht en samengewerkt worden en om alle kinderen betrokken te houden raden wij aan de groepen niet groter te maken dan 6 personen. ​

Pakket voor max. 6 kinderen: In dit pakket zit alles wat je nodig hebt voor het organiseren van het ontsnappingsspel voor minimaal 4 en maximaal 6 kinderen. De kinderen spelen dit spel in één team.​ Wil je meer kinderen uitnodigen kies dan voor het pakket voor minimaal 8 en maximaal 12 kinderen (€40,11). De kinderen spelen het spel dan in 2 teams.

Pakket voor max. 12 kinderen: In dit pakket zit alles wat je nodig hebt voor het organiseren van het ontsnappingsspel voor minimaal 8 en maximaal 12 kinderen. De kinderen spelen dit spel in twee teams.​

Duur ontsnappingsspel:

Het is moeilijk aan te geven hoe lang de kinderen doen over het oplossen van de raadsels. Eén en ander hangt af van de leeftijd, de grootte van de groep en de verstopplekken. Je kunt ervan uitgaan dat de kinderen maximaal 10 tot 15 minuten per kamer nodig hebben.

Begeleiding:

Om alles in goede banen te leiden raden wij je aan met minimaal 2 begeleiders te zijn.

Voorbereidingstijd:

Voor deze escape room moeten enkele onderdelen uitgeknipt en /of in elkaar gezet worden. Buiten het klaarmaken van de kamers op de dag zelf verwachten wij dat je niet meer dan 3 uur voorbereidingstijd nodig hebt. Wij raden je aan het instructieboekje aandachtig te lezen, hierin staan alle voorbereidingen en uitleg per kamer duidelijk beschreven.

Dit pakket bevat papieren onderdelen en zijn éénmalig te gebruiken


Inhoud:

  • duidelijk instructieboekje
  • uitnodigingen
  • slotje
  • alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

  • een aantal pennen of potloden, schaar
  • rood schrijvende pen of stift
  • plakband of bijv. poster buddies om de opdrachtkaarten op te hangen
  • een voorwerp waar je een slotje aan kunt bevestigen bijv. een (weck)pot, doosje of een kistje met ketting
  • een traktatie 

Verzenden:

Na bestelling verzenden wij het pakket zo snel mogelijk maar altijd binnen 2 werkdagen. I.v.m. voorbereidingstijd én verzendtijd raden we je aan het pakket op tijd te bestellen.

© 2018 - 2023 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel