RETOURNEREN

DIGITALE PRODUCTEN:

Digitale producten, verzonden naar uw e-mailadres kunnen, vanwege de aard van de producten, niet geretourneerd worden. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

PRODUCTEN DIE PER POST AAN U VERZONDEN ZIJN:

Indien u een product dat per post aan u verzonden is wilt retourneren, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Speurfactory retour gezonden moeten worden. 

Indien u een product wilt retourneren doorloopt u de volgende stappen:

  1. Meld uw retour maximaal 14 dagen na aankoop per mail aan: info@speurfactory.nl
  2. U ontvangt van ons een retourformulier per mail. Vul dit formulier in.
  3. Verpak het product, met alle geleverde toebehoren en bijgesloten retourformulier, - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking.
  4. Verzend het product, na aanmelding, binnen 14 dagen naar het volgende adres: Speurfactory - Gorp aan de Ley 2 - 5081 NZ Hilvarenbeek.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

U krijgt na ontvangst en controle van het product het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

MAATWERKPRODUCTEN:

Producten die u via deze webwinkel koopt en speciaal voor u op maat zijn gemaakt kunt u niet retourneren. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

© 2018 - 2024 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel