Privacyverklaring Speurfactory

Laatst aangepast: 01-05-2020

 

Jouw privacy is voor Speurfactory van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. Heb je hier vragen over dan kun je ons mailen op info@speurfactory.nl of bellen op 06 12341442

We verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Contactformulier

Met het contactformulier op de website kun je ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Webwinkel

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider (MyOnlineStore), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Hiervoor gebruiken we je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres.

We bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Wettelijke verplichtingen

We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Ook onze boekhouder heeft inzage in alle facturen, die wij versturen. Wij delen jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Social Media

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Foto’s

De foto’s die wij plaatsen op onze website (www.speurfactory.nl) en op facebook (www.facebook/speurfactory.nl) gebruiken wij om onze speurtochten te promoten. Wij maken zelf nooit foto’s maar vragen klanten toestemming foto’s met ons te delen. Bij de foto’s die wij plaatsen op de website worden geen persoonsgegevens geplaatst. Bij de foto’s die wij plaatsen op Facebook worden geen persoonsgegevens geplaatst.

Veranderingen

Indien het nodig is om deze privacyverklaring te veranderen, zullen we dit doen. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De datum waarop deze privacyverklaring voor het laatst is gewijzigd staat bovenaan deze verklaring.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@speurfactory.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren. We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

© 2018 - 2020 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel