Veel gestelde vragen

Voor hoeveel kinderen zijn de pakketten geschikt?​

Bij elke speurtocht of escape room staat duidelijk aangegeven voor hoeveel kinderen deze geschikt is. Om alle kinderen betrokken te houden raden wij je aan dit aantal zo veel mogelijk aan te houden. 

Kan een speurtocht bij slecht weer ook binnen worden uitgezet?

Als het erg slecht weer is kun je natuurlijk altijd de speurtocht in huis uitzetten. Wel is het dan aan te raden om gebruik te maken van alle kamers / ruimtes in je huis. Gebruik dan de pijlen om een route in huis uit te zetten. De speurtocht zal dan wel in een korter tijdsbestek (dan aangegeven) worden afgerond. 

Is er veel voorbereiding nodig?​

Alle onderdelen voor de speurtocht of escpae room kun je zelf uitprinten en uitknippen.

De voorbereidingen verschillen per pakket, bij alle speurtochten en escape rooms in de webshop staat de (geschatte) voorbereidingstijd duidelijk aangegeven.

Wij raden je aan het instructieboekje aandachtig te lezen, hierin staan de voorbereidingen duidelijk beschreven.​

Wanneer heb ik mijn digitale bestanden in huis?​

Wij versturen je bestelling zo snel mogelijk (meestal binnen een paar uur) maar altijd binnen 24 uur naar je mailbox. Controleer altijd je spambox of ongewenst e-mail. Zodra we je bestelling hebben verzonden krijg je hierover een bericht.

Kan de speurtocht of escape room te moeilijk / makkelijk  zijn voor de kinderen?

De speurtochten en escape rooms bestaan uit vragen, raadsels en/of puzzels. We maken deze bewust op een gemiddeld niveau zodat alle kinderen betrokken blijven in het spel. Niet alle kinderen van dezelfde leeftijd zijn even ver in ontwikkeling en als ze te lang moeten nadenken over een puzzel of raadsel kan het zijn dat ze al snel de interesse verliezen. Het gaat tijdens een speurtocht of escape room ook om de algehele beleving en het samen uitkomen bij het doel.

Zijn (sommige) vragen, raadsels of puzzels te moeilijk kunt u de kinderen uiteraard helpen door ze een hint te geven.

Wij laten onze speurtochten en escape rooms uitgebreid testen onder de diverse leeftijdscategorieën zodat we weten dat deze ook echt aansluiten bij de opgegeven leeftijd.

 


 

© 2018 - 2023 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel