8 t/m 12 jaar

Vorige Artikel 3 van 24 Volgende

Het verlaten huis

€ 15,50 (inclusief btw)

Het verlaten huis staat al heel lang leeg. De mensen die hier woonden zijn plotseling verdwenen en niemand weet waar ze zijn gebleven. Er wordt gezegd dat het spookt in het huis en dat je alleen kunt ontsnappen als je het juiste wachtwoord weet. Om achter dit wachtwoord te komen moet je alle raadsels en puzzels van de 6 kamers die je in het huis tegenkomt oplossen. Al velen hebben dit geprobeerd maar het is nog nooit iemand gelukt te ontsnappen. Gaat het jou wel lukken?

Leeftijd: Deze escape room is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

 Na bestelling binnen 24 uur in je mailbox, je print alles zelf uit.


Hoe gaat het in zijn werk?

De kinderen moeten uit 6 kamers ontsnappen door naar aanwijzingen te zoeken en raadsels op te lossen. In iedere kamer vinden ze een cijfer dat deel uit maakt van een code. De code geeft toegang tot het wachtwoord van het huis. De kinderen kunnen het huis alleen verlaten als ze het wachtwoord vinden. Kortom een spannend ontsnappingsspel waarmee je alle kanten op kunt. Het oplossen van de raadsels zelf is al spannend genoeg maar met leuke decoraties kun je het nog spannender maken.

Je kunt voor dit spel 6 verschillende kamers gebruiken maar het spel kan ook gespeeld worden door alleen 2 kamers (bij het spelen van het spel in één team) of 4 kamers (bij het spelen van het spel in twee teams) te gebruiken en gedurende het spel de ene kamer voor te bereiden terwijl de kinderen in de andere kamer het raadsel oplossen. In het draaiboek staat duidelijk beschreven hoe je dit kunt doen. Je kunt voor dit spel gebruik maken van alle kamers in je huis. Denk hierbij aan de woonkamer, keuken, hal, kelder, slaapkamer enz. maar ook de tuin/balkon en schuur zijn geschikt.


Voor hoeveel kinderen is dit ontsnappingsspel?

Bij dit spel moet goed nagedacht en samengewerkt worden en om alle kinderen betrokken te houden raden wij aan de groepen niet groter te maken dan 6 personen, je speelt het spel dan in één team. Zijn er meer dan 6 genodigden speel dan het spel in twee teams. ​

Duur ontsnappingsspel:

Het is moeilijk aan te geven hoe lang de kinderen doen over het oplossen van de raadsels. Eén en ander hangt af van de leeftijd, de grootte van de groep en de verstopplekken.  Je kunt ervan uitgaan dat de kinderen maximaal 10 tot 15 minuten per kamer nodig hebben.

Begeleiding:

Om alles in goede banen te leiden raden wij je aan met minimaal 2 begeleiders te zijn. Er is ook nog een kleine rol weggelegd voor een persoon die de telefoon opneemt. 

Voorbereidingstijd:

Alle onderdelen voor dit escape spel kun je zelf uitprinten. Buiten het klaarmaken van de kamers op de dag zelf verwachten wij dat je niet meer dan 3 uur voorbereidingstijd nodig hebt. Wij raden je aan het draaiboek aandachtig te lezen, hierin staan alle voorbereidingen en uitleg per kamer duidelijk beschreven.


Inhoud:

 • Een duidelijk draaiboek met uitleg per kamer
 • Uitnodigingen
 • Alle benodigdheden voor de escape room

Hier moet je zelf voor zorgen:

 • Een kleurenprinter
 • Een aantal pennen of potloden, 2 plakstiften, schaar, plakband
 • Een spiegel 
 • Een boek 
 • Een  (weck)pot, doosje of kistje om het slotje aan te bevestigen
 • Een traktatie 
 •  2 Splitpennen ( bijv. te koop bij Bruna of boekhandel)
 •  Optioneel: een 3-cijferig bagageslotje

Verzenden:

Na het afronden ontvang je de bestelling binnen 24 uur in je mailbox. Check bij het invullen van je gegevens dat je e-mail adres juist is vermeld.

© 2018 - 2023 Speurfactory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel